مواد لازم:
- گوشت فیله یا راسته گوساله 400 گرم
- كره یا روغن زیتون 50 گرم
- نمك و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- گوشت را به طوری كه هر قطعه 150 تا 200 گرم باشد تكه كنید. مقطع گوشت را كمی بكوبید تا گوشت فرم منظم و گرد پیدا كند ولی زیاد نازك نشود. به دو طرف گوشت كمی فلفل بمالید و با روغن زیتون یا كره آب شده آغشته كنید.
2- تابه چدنی را كاملاً داغ كنید و قطعات گوشت را دانه دانه در تابه بیندازید. در غیر این صورت گوشت آب می اندازد و به صورت پخته در می آید.
3- وقتی قطعات گوشت آماده شد آنها را در دیس بچینید و كمی نمك روی آن بپاشید و یك قطعه كره كوچك روی آن قرار دهید.